Free WordPress Theme Recommend:Positie 1

Onze eerste WordPress Theme is een feit en kan gedownload worden. Vanaf nu zullen wij vaker gratis premium wp themes gaan aanbieden die gemaakt zijn met ‘geld verdienen’ als uitgaanspunt. De Positie 1 theme is speciaal gemaakt voor bloggers die inkomsten willen halen uit hun weblog.

positie1-four column WordPress theme

positie1-four column WordPress theme

Deze zoekmachine vriendelijke theme is alleen te verkrijgen voor vrienden van Positie1. Meld je aan voor onze Feeds en krijg deze theme gratis en voor niets.

Wat zijn de mogelijkheden van deze theme:

– Drie sidebars waarvan 1 widget-ready en 1 voor Google Adsense
– Plaats voor banner advertenties
– Korte laadtijd en makkelijk te bewerken
– SEO geoptimaliseerd
– W3C XHTML Valid
– Geen Frames
– Schoon en duidelijk CSS bestand
– Zet afbeelding automatisch in het bericht en als thumbnail op de voorpagina.
– Theme is getest in alle gangbare browsers

Hoe te installeren?
– Theme downloaden, uitpakken en uploaden naar wp-content/themes.
– Activeren via wp-admin – Design
– Geen plugin nodig!
– Plaats jou Adsense code for a 160×600 banner in adsense-left.php
– Plaats een Adsense code for a 160×600 tekst advertentie in adsense-right.php
– Verander de url in banner.php

Om een afbeelding toe te voegen aan de post vul je pre_image in bij de sleutel in extra velden, bij de waarde zet de url naar je afbeelding. Nu zal de afbeelding automatisch verschijnen in je bericht en als thumb op je voorpagina.

Preview de Positie 1 Worpress Theme     Download de Positie 1 Theme

https://webabout.org/wordpress/wp-content/plugins/sociofluid/images/digg_32.png https://webabout.org/wordpress/wp-content/plugins/sociofluid/images/reddit_32.png https://webabout.org/wordpress/wp-content/plugins/sociofluid/images/stumbleupon_32.png https://webabout.org/wordpress/wp-content/plugins/sociofluid/images/delicious_32.png https://webabout.org/wordpress/wp-content/plugins/sociofluid/images/furl_32.png https://webabout.org/wordpress/wp-content/plugins/sociofluid/images/newsvine_32.png https://webabout.org/wordpress/wp-content/plugins/sociofluid/images/technorati_32.png https://webabout.org/wordpress/wp-content/plugins/sociofluid/images/google_32.png https://webabout.org/wordpress/wp-content/plugins/sociofluid/images/myspace_32.png https://webabout.org/wordpress/wp-content/plugins/sociofluid/images/facebook_32.png https://webabout.org/wordpress/wp-content/plugins/sociofluid/images/yahoobuzz_32.png https://webabout.org/wordpress/wp-content/plugins/sociofluid/images/mixx_32.png https://webabout.org/wordpress/wp-content/plugins/sociofluid/images/twitter_32.png https://webabout.org/wordpress/wp-content/plugins/sociofluid/images/meneame_32.png